E-lephant City Blue

De echte scooter zoals we die kennen, maar dan helemaal elektrisch. De E-lephant City is een moderne scooter met een geruisloos rijcomfort. Geen motor geluid en geen benzine meer dankzij de 1500W motor en de 20ah accu. De E-lephant city is uitgerust met LED verlichting en een duidelijk LCD display. Met twee opbergvakken kun je ook makkelijk een tas of andere spullen meenemen. Met de E-lephant city ben jij echt de moderne scooter rijder!

frame

Het frame van de scooter is gemaakt van kwalitatief sterk staal, dit zorgt voor een robuust en duurzaam frame. De E-lephant city is uitgerust met mooie kunststof kappen. Het zadel is gemaakt van duurzaam en sterk synthetisch kunststof met een zachte comfortabele vulling, voor een comfortabele rit.

banden

De stevige banden zorgen voor een comfortabele rit en deze hebben een lange levensduur. Deze zijn eventueel op te pompen door middel van het autoventiel.

accu

De elektrische city van E-lephant heeft een actieradius van maar liefst 45 kilometer! De accu is los te halen van de scooter en kan gemakkelijk opgeladen worden via het stopcontact, hierdoor heb je geen last meer van dure benzine kosten. De laadtijd bedraagt tussen de 5 & 7 uur. Met de elektrische city van
E-lephant haal jij het allerbeste en meest betrouwbare materiaal in huis. Let op: het koude weer kan invloed hebben op de prestaties van de accu.

verlichting

De E-lephant city is voorzien van LED verlichting. De city heeft voor- en achter licht en knipperlichten. Op de zijkant zit nog een mooie licht strip De verlichting is makkelijk te bedienen via de knoppen bij het stuur.

Opbergvakken

De E-lephant city heeft twee opbergvakken waardoor je een tas of andere spullen mee kan nemen. De opbergvakken zitten bij het stuur en onder het zadel van de city.

Vermogen1500W
Spanning60V
Oplaadtijd5-7h
Bereik per lading45 KM
Bandenmaat120/70-12, 51K
KleurBlauw
Gewicht80 KG
MateriaalStaal
Maximale snelheid45 KM/U
Maximale belasting165 KG
Batterij parameters60V 20AH
Afmeting (L x B x H cm)191 * 70 * 117 CM
Power1500W

DE E-LEPHANT CITY €2399,-

Bestel nu de City naar jouw keuze!

RDW goedgekeurd

Het type E-lephant scooter is RDW goedgekeurd.

Service