E-lephant Scooter UK

Ben je op zoek naar een stoere elektrische UK scooter? Dan is de UK E-lephant scooter wat voor jou! De elektrische scooters van E-lephant zijn gemaakt van kwalitatief sterk staal, wat zorgt voor een robuust en duurzaam frame. Een zachte zitting in combinatie met brede banden die zorgen voor extra stabiliteit en lange levensduur weet je zeker dat je comfortabel op je bestemming aankomt!

frame

Het frame van de scooter is gemaakt van kwalitatief sterk staal, dit zorgt voor een robuust en duurzaam frame. De bodem en de opvulling van het frame bestaat uit kunststof. De zadels zijn gemaakt van duurzaam en sterk synthetisch kunststof met een zachte comfortabele vulling, voor een comfortabele rit.

banden

De brede en stevige banden zorgen voor extra stabiliteit en deze hebben een lange levensduur. Deze zijn eventueel op te pompen door middel van het autoventiel.

accu

De elektrische scooters van E-lephant hebben een actieradius van maar liefst 30 kilometer! De accu is los te halen van de scooter en kan gemakkelijk opgeladen worden via het stopcontact, hierdoor heb je geen last meer van dure benzine kosten. De laadtijd bedraagt tussen de 5 & 7 uur. Met de elektrische scooters van E-lephant haal jij het allerbeste en meest betrouwbare materiaal in huis. Let op: het koude weer kan invloed hebben op de prestaties van de accu.

verlichting

De scooter is voorzien van een voor- en achterlicht. En de scooter heeft voor- en achter knipperlichten. De verlichting is makkelijk te bedienen via de knoppen bij het stuur.

Vermogen 1001 – 2000w
Spanning 60V
Oplaadtijd 5-7h
Bereik per lading 30 KM met 12AH accu en 50KM met 20AH accu
Bandenmaat 18*9.5 Inch
Kleur UK
Gewicht 70 KG
Materiaal Staal
Maximale snelheid 25 KM/U
Maximale belasting 150 KG
Batterij parameters 60V 12AH of 60V20AH
Verpakking afmeting 175 * 39 * 85 CM
Power 1500W

DE E-LEPHANT SCOOTER vanaf €1599,-

Bestel nu de scooter naar jouw keuze!

RDW goedgekeurd

Het type E-lephant scooter is RDW goedgekeurd.

Service