E-LEPHANT WIT

Koop hier jouw elektrische witte scooter!

Wil je toch liever rondrijden met een elegantere look? Dan is de witte uitvoering van de E-lephant elektrische scooter precies wat je zoekt. De elektrische scooters van E-lephant zijn gemaakt van kwalitatief sterk staal, dit zorgt voor een robuust en duurzaam frame. Een zachte zitting in combinatie met brede banden die zorgen voor extra stabiliteit en lange levensduur weet je zeker dat je comfortabel op je bestemming aankomt!

Een elektrische witte scooter met een grote actieradius

frame

Het frame van de scooter is gemaakt van kwalitatief sterk staal, dit zorgt voor een robuust en duurzaam frame. De bodem en de opvulling van het frame bestaat uit kunststof. De zadels zijn gemaakt van duurzaam en sterk synthetisch kunststof met een zachte comfortabele vulling, voor een comfortabele rit.

banden

De brede en stevige banden zorgen voor extra stabiliteit en deze hebben een lange levensduur. Deze zijn eventueel op te pompen door middel van het autoventiel.

accu

De elektrische scooters van E-lephant hebben een actieradius van maar liefst 30 kilometer! De accu is los te halen van de scooter en kan gemakkelijk opgeladen worden via het stopcontact, hierdoor heb je geen last meer van dure benzine kosten. De laadtijd bedraagt tussen de 5 & 7 uur. Met de elektrische scooters van E-lephant haal jij het allerbeste en meest betrouwbare materiaal in huis. Let op: het koude weer kan invloed hebben op de prestaties van de accu.

verlichting

De scooter is voorzien van een voor- en achterlicht. De scooter heeft voor- en achter knipperlichten. De verlichting is makkelijk te bedienen via de knoppen bij het stuur.

Vermogen1001 – 2000w
Spanning60V
Oplaadtijd5-7h
Bereik per lading30 KM
Bandenmaat18*9.5 Inch
KleurWit
Gewicht70 KG
MateriaalStaal
Maximale snelheid25 KM/U
Maximale belasting150 KG
Batterij parameters60V 12AH
Verpakking afmeting175 * 39 * 85 CM
Power1500W

DE E-LEPHANT SCOOTER €1499,-

bestel nu de scooter naar jouw keuze!

RDW goedgekeurd

Het type E-lephant scooter is RDW goedgekeurd.

Service